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Aubergine et Compagnie, Montrouge, France

Aubergine et Compagnie, Montrouge, France

On a Wednesday evening, my colleague and I were looking for a place to eat, and we discovered this nice and lovely restaurant Aubergine et Co. By chance, only, I did not hear about it, no review, nothing, juts it looked from outside a nice and good restaurant, not too expensive, but we could feel the ambiance and people were nice.

So we entered, chose a meal, pleasant, faisselle (french fresh and soft cheese ) with vegetables from the current season.
In terms of wines, we caa say that their list is pretty good! we went the for l’Ancienne Mercerie, Au Bonheur des dames

Pretty good Languedoc wine !

I found more information about this domain even if I heard about a long time ago.

It is an AOP Languedoc, Grenache and Mourvèdre 50 % each, a small production, by a couple owning the domain, Nathalie and Francois Caumette on 16 hectares only. Organic production, and hand harvested.

The wine was strong and powerful enough to go with our automnal meal. Lovely Ruby colour, fresh nose, fruity. On the mouth, we could feel the tannins (given by Mourvèdre), with licorice root, red and black fruits along with spices like cinnamon.

I loved this wine! and then, we had enough wine still for dessert, so I went for a Pannacotta, and again, cheese and wine made the deal!

To finish, we tasted a glass of Muscat de Rivesaltes >> domaine Gardies, Flor: 70% Muscat à petits grains, 30% Muscat of Alexandria. Famous dessert or aperitive wine from the South of France. pretty good choice to finish the evening.

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Aubergine et Compagnie, Montrouge, France

Un Mercredi soir, mon collègue et moi recherchions un endroit ou diner et nous avons découvert ce très sympathique et charmant Restaurant, Aubergine et Co. par chance seulement, nous n’avions pas entendu parlé de cela, mais de l’extérieur, il semblait que c’était un endroit agréable, et bon, pas trop cher, et nous avions pu ressentir que l’ambiance et le personnel avait l’air agréable.

Nous sommes donc entrés, avons choisi un menu, assez plaisant, faisselle avec des légumes de saison.
Au niveau des vins, on peut dire que leur liste est sacrément bonne. Nous avons donc choisi : l’Ancienne Mercerie, Au Bonheur des dames

Un très bon Languedoc e !

J’ai pu trouver d’autres informations sur ce domaine, même si j’avais eu l’opportunité d’en entendre parlé il y a bien longtemps.

AOP Languedoc, Grenache et Mourvèdre pour 50 % chaque, une petite production par un couple, Nathalie et Francois Caumette sur 16 hectares seulement. Vin issu de l’agriculture Biologique et vendangé à la main.

Le Vin était puissant et fort pour notre diner automnal, parfait donc. Très jolie robe rubis, nez frais et fruité. En bouche, il est aisé de sentir les tannins (Mourvèdre), avec des sensations de réglisse, fruits rouge et noirs, ainsi que des épices doux comme la cannelle.

J’ai vraiment aimé ce vin ! et il en restait un peu pour le dessert, donc j’ai continué avec la Pannacotta et une fois de plus, Vin et fromages font la paire!

Pour finir, nous avons pris un verre de Muscat de Rivesaltes >> domaine Gardies, Flor: 70% Muscat à petits grains, 30% Muscat of Alexandria.Fameux vin du Sud de la France, parfait en apéritif ou en dessert, et parfait pour finir la soirée.

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