About

EN
Born in Provence, country where it smells great lavender, thym and sun, grew up in the same contrats area in the middle o vineyards. Super soon educated by my dad, a farmer to taste, smell and discover plants. I also got the possibility of discovring vines, land work, and everything that is part of nature. A minutious mum that inspired me to follow my dreams.
I started by studying Sciences is my small university in Avignon that soon I left for Glasgow. An experience constituted by whisky tastings and alcohols of all kind to get warmer on the great and long winter evenings. Since then … I travelled a lot, getting to know the world to discover new tastes and new aromas. In London for the last 6 years, I work in the wine industry but still kept the whisky taste in mind. Always tastings as a professional and personal point, I am making my small cellar that I keep getting bigger depending on my wishes, my temptations. I passed WSET 1, 2 and 3 with distinctions. It has been months that I have been writting notes depending on my desires, my trips to restaurants and my travels around the world.
A Glass of Redi s the result of this desire, this globality of work and shared pleasure, this hunger to learn, know and wander.

FR
Née en Provence, pays où ça sent bon la lavande, le thym et le soleil, grandit dans cette même terre de contraste au milieu des vignes. Très tôt éduquée par un papa agriculteur, au gout, aux odeurs et à la découverte des plantes. J’ai eu aussi la possibilité de découvrir la vigne, le travail de la terre et tout ce qui a attrait à la nature. Une maman minutieuse qui m’a inspiré pour aller au bout de mes rêves.
J’ai commencé par étudier les Sciences dans ma petite université avignonnaise, puis ai continué sur Glasgow. Une expérience constituée de dégustation de whiskys et d’alcools en tous genres souvent pour se réchauffer lors des longues soirées d’hiver. Depuis …j’ai beaucoup baroudé, voyagé à travers le monde pour découvrir de nouveaux gouts et nouveaux aromes. A Londres depuis 6 années, je travaille dans le vin mais j’ai toujours gardé le gout du whisky. Toujours en dégustations en milieu professionnel et personnel, je constitue ma petite cave que j’agrémente selon mes envies, mes tentations. J’ai passé le WSET 1, 2 et même le 3 avec distinctions. Cela fait maintenant plusieurs mois que j’écris des notes selon mes envies, mes petits déplacements en restaurants et mes voyages de part le monde.
A Glass of Red est le fruit de toute cette envie, cette globalité de travail et de plaisir partagé, cette soif de connaitre, apprendre et vagabonder.

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